Постачання Abrams в Україну йде за планом – Пентагон

Постачання Abrams в Україну йде за планом  – Пентагон

Танки Abrams прибудуть в Україну найближчими днями й тижнями – усе йде за графіком.

Про це повідомив речник Пентагону Патрік Райдер, відповідаючи на запитання журналістів.

 Я впевнений, що з точки зору танків Abrams усе йде за графіком… Ми очікуємо їх прибуття в Україну в найближчі дні й тижні, – наголосив Райдер, додавши, що з міркувань безпеки операції не може вдаватися у деталі щодо дати.

Як відомо, в Данії розпочалося навчання українських пілотів, які освоюють винищувачі F-16. У США також прибудуть українські пілоти для навчання, додав речник, уточнивши, що спочатку вони пройдуть курс з англійської мови, а потім розпочнеться тренування.

Нагадаємо, Командувач Повітряних сил показав, як ППО вночі збивало російські ракети (ВІДЕО)

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною "Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною
Агентство Bloomberg із посиланням на джерела писало, що нова агресія РФ проти України може розпочатися 15 лютого.
Окупанти намагалися прорвати кордон з Білорусі - залучали танки й бронетранспортери Окупанти намагалися прорвати кордон з Білорусі - залучали танки й бронетранспортери
Російські окупанти намагалися прорватися через кордон зі сторони Білорусі. Перетнути державний кордон бойовики намагалися через напрямок Рудня - Виступовичі.
Loading...
Load next