Російські окупанти почали стріляти по своїх, щоб вийти з оточення української армії

Російські окупанти почали стріляти по своїх, щоб вийти з оточення української армії

На Чернігівському напрямку під час важких боїв, українській армії вдалося оточити російських окупантів. Ті почали стріляти по своїх на передових позиціях, щоб вирватися з оточення. Про це повідомляє Оперативне командування "Північ".

Днями оборонцям Чернігівської області вдалося знищити передовий пункт управління ворога та декілька колон з колісною та бронетехнікою, чим суттєво вибили його з колії та зламали план наступу.

Окупанти вдаються в паніці до звірячих методів – обстрілюють мирних людей, грабують та знищують їхні домівки вогнем артилерії й танків, – повідомили в Оперативному командуванні "Північ".

Та окрім мирних мешканців, окупанти стріляють і по своїх. Все заради того, щоб вирватися з оточення.

Підрозділи росіян потрапляють в оточення наших військових. Аби якось вийти з оточення, вони наносять вогневі ураження по своїх же військах, які скуті ближнім боєм підрозділами наших ЗСУ, – повідомили українські військові.

Нагадаємо, раніше у Росії чоловік підпалив військкомат, щоб уникнути призову на війну в Україну.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
Україна знищила російських танків більше ніж є у кількох європейських країн разом (відео) Україна знищила російських танків більше ніж є у кількох європейських країн разом (відео)
Шість країн разом мають 480 танків, а українські воїни знищили – 676 російських танків.
"Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною "Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною
Агентство Bloomberg із посиланням на джерела писало, що нова агресія РФ проти України може розпочатися 15 лютого.
Loading...
Load next