ДБР затримало військового, який втік з місця служби та зухвало закликав правоохоронців його спіймати (ВІДЕО)

ДБР затримало військового, який втік з місця служби та зухвало закликав правоохоронців його спіймати (ВІДЕО)

Військовий пішов у самоволку, ховався у Харкові та закликав його зловити. Заклик був почутий. Співробітники Державного бюро розслідувань затримали військового, який втік з місця служби.

Про це повідомляє ДБР.

В армію чоловік потрапив із мобілізації. Відслуживши невеликий термін у Полтаві, він самовільно залишив військову частину.

Чоловік ховався в Харкові і намагався всіляко дискредитувати правоохоронців, які його розшукували. У соцмережах він публікував відео із провокаційними заявами. Зокрема, на своєму каналі в одній із популярних соцмереж він пропонував ГБР зловити його і навіть розповідав, що він ховається в Харкові.

Співробітники ГБР швидко вирахували та затримали втікача. Йому повідомили йому про підозру у самовільному виході з військової частини в умовах військового стану (ч. 5 ст. 407 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Читайте також
Побиття танцюриста з балету Дорофєєвої: військового УДО затримали та повідомили про підозру (відео) Побиття танцюриста з балету Дорофєєвої: військового УДО затримали та повідомили про підозру (відео)
Танцюрист впав, вдарившись головою об плитку та знепритомнів. Через крововилив у мозок йому зробили трепанацію черепа і ввели в медикаментозну кому.
Суд арештував співробітника УДО, який побив танцівника Дорофєєвої (відео) Суд арештував співробітника УДО, який побив танцівника Дорофєєвої (відео)
Підозрюваного у побитті танцюриста балету Дорофєєвої, арештували на два місяці. Також триває досудове розслідування у кримінальному провадженні.
У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото) У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото)
Внаслідок обстрілів, які відбулись 15 липня, з боку російських бойовиків було поранено двох українських військовослужбовців. Серед них був і Олександр, який отримав 80% опіків тіла.
Loading...
Load next