Сили оборони продовжують наступальну операцію в районі Вербового – Генштаб

Сили оборони продовжують наступальну операцію в районі Вербового – Генштаб

Сили оборони продовжують наступальну операцію в районі Вербового Запорізької області, витісняють противника із займаних позицій та закріплюються на зайнятих рубежах.

Про це повідомляє Генштаб.

На Запорізькому напрямку Сили оборони продовжують наступальну операцію в районі Вербового Запорізької області, витісняють противника із займаних позицій, закріплюються на зайнятих рубежах, - йдеться в повідомленні.

РФ завдала чергового удару по Україні дронами-камікадзе типу "Shahed-136/131". В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил у взаємодії із ППО інших складових Сил оборони було знищено 14 із 15 "шахедів".

Ворог завдав 5 ракетних та 44 авіаційних ударів, здійснив 22 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною.

Нагадаємо, Окупанти планують диверсії на кордоні з Харківською та Сумською областями

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Неспокійна доба на Донбасі: проросійські бойовики 5 разів порушили "режим тиші" Неспокійна доба на Донбасі: проросійські бойовики 5 разів порушили "режим тиші"
Протягом минулої доби, 1 червня в районі окупованих територій та проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Loading...
Load next