"Вагнерівці" повертаються до бойових дій в Україні ‒ британська розвідка

"Вагнерівці" повертаються до бойових дій в Україні ‒ британська розвідка

Впродовж останніх тижнів до сотні бійців, які раніше були пов’язані з ПВК «Вагнер», ймовірно, почали передислоковуватися в Україну як поодинці, так і невеликими групами, воюючи на боці різних проросійських підрозділів.

Про це повідомляє британська розвідка.

Точний статус передислокованого персоналу незрозумілий, але, ймовірно, окремі особи перейшли до частин офіційних сил Міністерства оборони Росії та інших ПВК, ‒ заявили у розвідці.

Кілька звітів свідчать про концентрацію ветеранів ПВК «Вагнер» навколо Бахмута.

Їхній досвід, ймовірно, буде особливо затребуваним у цьому секторі. Багато хто з них знайомий із нинішньою лінією фронту та місцевою українською тактикою, бо минулої зими воював на тій самій місцевості, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, На Єдиному державному порталі відкритих даних тепер доступний Реєстр корупціонерів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT
Така активність може свідчити про те, що планування вторгення в Україну триває.
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
Loading...
Load next