На Одещині ліквідували канал контрабандного переміщення контрафактних сигарет: вилучено товару на 74 млн грн

На Одещині ліквідували канал контрабандного переміщення контрафактних сигарет: вилучено товару на 74 млн грн

В ході досудового розслідування отримано інформацію щодо ввезення на митну територію України тютюнових виробів «контрабандним» шляхом без марок акцизного податку.

Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура.

Встановлено, що до Ренійського морського торговельного порту з Об’єднаних Арабських Еміратів на судні прибув контейнер з сигаретами. Документи на розмитнення вказаного підакцизного товару до митних органів не подавались.

Виявлено та вилучено тютюнові вироби марки «ALLSTARS» в кількості 920 тисяч пачок без марок акцизного податку. Орієнтовна вартість сигарет сягає майже 74 млн гривень. Вирішується питання щодо арешту вилученого майна. Наразі вживаються заходи задля встановлення усіх причетних до незаконної оборудки.

Нагадаємо, Угорщина та Польща не прийшли на зустріч координаційної платформи щодо агропродукції України

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На кордоні з Польщею затримали українця, який перевозив 66 кілограм бурштину На кордоні з Польщею затримали українця, який перевозив 66 кілограм бурштину
На пункті пропуску "Шегині" українські прикордонники затримали 44-річного чоловіка, який в своєму мікроавтобусі перевозив контрабанду - 66 кілограмів бурштину. "Сонячне" каміння чоловік заховав у порожнинах порогів автомобіля.
На Волині контрабандисти гелікоптером переправляли сигарети через кордон (фото) На Волині контрабандисти гелікоптером переправляли сигарети через кордон (фото)
Правоохоронців СБУ викрили міжрегіональних контрабандистів, які незаконно переправляли гелікоптером сигарети на загальну суму до 30 тисяч доларів щодня.
На кордоні з Румунією чоловік намагався перевезти контрабанду у торті "Наполеон" (відео) На кордоні з Румунією чоловік намагався перевезти контрабанду у торті "Наполеон" (відео)
Учора, 23-річний мешканець Чернівецької області намагався перетнути кордон із набитим сигаретами тортом "Наполеон".
Loading...
Load next