Британський чиновник закликає Зеленського мобілізувати більше молоді

Британський чиновник закликає Зеленського мобілізувати більше молоді

Колишній міністр оборони Великої Британії Бен Воллес закликав Президента України Володимира Зеленського мобілізувати більше молоді.

Про це повідомляє The Telegraph.

У своїй статті «Україна перемагає. Тепер давайте закінчимо роботу» він зазначає, що контрнаступ України є успішним.

Повільно, але впевнено, українські збройні сили проривають російські лінії. Чоловіки та жінки української армії ще раз доводять нам в НАТО, наскільки ми їх недооцінили, – зазначив Воллес.

Крім того, він закликав Лондон швидше давати зброю для ЗСУ і дорікає своєму уряду в тому, що Німеччина вже обігнала Британію в цьому питанні.

Ми маємо надати Україні необхідну підтримку, щоб довести цю війну до кінця, – заявив колишній міністр оборони Великої Британії.

Також Воллес пропонує «зробити свій внесок» Україні (у 1939-1941 роки Британія мобілізувала до своєї армії близько трьох мільйонів осіб).

Середній вік солдатів на фронті – за 40. Я розумію прагнення президента Зеленського зберегти молодь для майбутнього, але правда в тому, що росія потайки мобілізує всю країну. путін знає, що пауза дасть йому час для створення нової армії. Тож, як це зробила Велика Британія в 1939 і 1941 роках, можливо, настав час переоцінити масштаби української мобілізації, – заявив Воллес.

Нагадаємо, Вибори у Словаччині виграла проросійська партія Фіцо

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Пушилін оголосив "загальну мобілізацію" в ОРДЛО (відео) Пушилін оголосив "загальну мобілізацію" в ОРДЛО (відео)
Крім того, стало відомо, що з ОРДЛО евакуювали уже понад 6 тисяч громадян.
Окупанти розпочали примусову мобілізацію у кількох областях України Окупанти розпочали примусову мобілізацію у кількох областях України
Зокрема, йдеться про тимчасово окуповані території Херсонської, Запорізької та Харківської областей.
Loading...
Load next