У столичному готелі знайшли мертвою відому адвокатку з Полтавщини

У столичному готелі знайшли мертвою відому адвокатку з Полтавщини
Тіло Наталії Шаповал направлено на судмедекспертизу, аби встановити причини смерті.

У Києві в одному зі столичних готелів знайшли мертвою кременчуцьку адвокатку Наталію Шаповал. Про це повідомляє "Кременчуцька газета".

За попередніми даними, ще вчора адвокати Кременчука були стурбовані тим, що їх колега не виходить на зв’язок. Поліція повідомила цю інформацію колегам у Київ і ті сьогодні увійшли до номера, де мешкала адвокатка і виявили її мертвою, — зазначає видання.

Наразі тіло жінки направили на судову медекспертизу, щоб з'ясувати причину смерті адвокатки.

За інформацією журналістів, вона разом із чоловіком працювала в адвокатському об'єднанні "Шаповал та партнери".

Ще Наталію Шаповал знають, як викладача кафедри теорії, історії держави та права в Кременчуцькому національному університеті імені М.Остроградського. Свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю Н.Шаповал отримала 13 березня 2008 року, — йдеться в матеріалі. 

Нагадаємо, раніше депутат міськради Чернігова на смерть збив велосипедиста.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Зґвалтування та вбивство на Полтавщині: 15-річний хлопець визнав свою провину Зґвалтування та вбивство на Полтавщині: 15-річний хлопець визнав свою провину
Місцевого жителя, якого підозрюють у зґвалтуванні 16- річної дівчинки, взяли під варту. Під час обрання запобіжного заходу він повністю визнав свою вину у скоєному злочині.
На Полтавщині пасажирський автобус потрапив у ДТП: внаслідок аварії постраждало 11 пасажирів (фото) На Полтавщині пасажирський автобус потрапив у ДТП: внаслідок аварії постраждало 11 пасажирів (фото)
На автодорозі 56-річний водій автобуса, попередньо, не справився із кермуванням і з’їхав із проїзної частини дороги й перевернувся на бік.
У Києві патрульний врятував дівчину, яка намагалась стрибнути з 25 поверху (відео) У Києві патрульний врятував дівчину, яка намагалась стрибнути з 25 поверху (відео)
В якийсь момент дівчина, раптово, просто на очах у патрульних, вислизнула з огорожі балкону вниз і повисла на руках. Один із патрульних тим часом швидко схопив, затягнув на балкон й таким чином врятував їй життя.
Loading...
Load next