На Вінниччині п'яний чоловік зі злості вбив товариша

На Вінниччині п'яний чоловік зі злості вбив товариша

На місці злочину, який стався в селі Суворовське, слідчі й криміналісти обласного главку та місцевої поліції провели всі необхідні процесуальні дії. Наразі 39-річний зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Знаряддя злочину, гладкоствольна мисливська рушниця, вилучена. Досудове розслідування триває.

За інформацію слідчого управління, інформацію про злочин поліція отримала від жителів села, які почувши постріл, прийшли до подвір’я і побачили наслідки суперечки.

Причетного до вбивства господаря будинку, працівники поліції затримали на місці злочину.

За попередньою інформацією, 39-річний затриманий та 41-річний потерпілий, житель цього ж села, спільно відпочивали. Між чоловіками виникла суперечка в ході якої господар вистрілив в односельчанина.

Від отриманих травм він помер до приїзду медиків. Поліція встановлює законність зберігання вилученої зброї.

Вирішується питання, щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання йому на період досудового розслідування запобіжного заходу – тримання під вартою.

За вчинення злочину затриманому загрожує до 15 років ув’язнення.

Нагадаємо, РФ треба якнайшвидше зупинити - Глава МЗС Польщі про удар по Харківщині

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Жахливе вбивство: у Дніпрі хлопець під час сварки викинув 20-річну дівчину з 8 поверху Жахливе вбивство: у Дніпрі хлопець під час сварки викинув 20-річну дівчину з 8 поверху
Правоохоронці розслідують цю справу, як умисне вбивство. Відповідна стаття Кримінального кодексу передбачає до 15 років ув’язнення.
Вбивство бізнесмена у Черкасах: правоохоронці виявили ймовірного координатора (відео) Вбивство бізнесмена у Черкасах: правоохоронці виявили ймовірного координатора (відео)
Правоохоронці просять допомогти встановити особу, яку зафіксувала камера відеоспостереження на місці вчинення резонансного вбивства.
Loading...
Load next