Екскерівника Житомиргазу взяли під варту із заставою у понад ₴40 мільйонів - БЕБ

Екскерівника Житомиргазу взяли під варту із заставою у понад ₴40 мільйонів - БЕБ

Екскерівнику АТ «Житомиргаз» обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативною сумою застави понад 40 млн грн.

Про це повідомило Бюро економічної безпеки України.

Екскерівнику АТ «Житомиргаз» обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативною сумою застави понад 40 млн грн. В рамках кримінального провадження детективи Бюро економічної безпеки України отримали докази розкрадання газу із газотранспортної системи України (ГТС). Підтверджена сума збитків завданих державі – понад 130 млн грн, - йдеться у повідомленні.

Колишній голова правління акціонерного товариства «Житомиргаз» підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 27, ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 27, ч. 3 ст. 209 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах та легалізація майна, одержаного злочинним шляхом).

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, «Закрити» справу проти фігуранта за 45 тис. доларів: СБУ і ДБР викрили прокурора з Київщини

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Харкові затримали соратника депутата Киви: суд арештував Ширяєва без права застави (фото) У Харкові затримали соратника депутата Киви: суд арештував Ширяєва без права застави (фото)
Харківський суд арештував одного з лідерів "Патріотів - За життя" Ширяєва. Його взяли під варту на 8 діб без права внесення застави.
У Житомирі чоловік знайшов у ковбасі щурячі лапи та хвіст (відео 18+) У Житомирі чоловік знайшов у ковбасі щурячі лапи та хвіст (відео 18+)
Мешканець Житомира разом із другом купили в одному із місцевих магазинів ковбасу - розрізавши "м'ясний" виріб чоловіки виявили щурячий хвіст та лапи.
Судді ОАСК, який фігурує у "плівках Вовка" призначили заставу на понад 270 тисяч Судді ОАСК, який фігурує у "плівках Вовка" призначили заставу на понад 270 тисяч
Суддя Окружного адміністративного суду міста Києва, Богдан Санін, може внести за себе заставу у 277 тисяч гривень. Зокрема зазначимо, що Санін фігурує у справі іншого судді ОАСК - скандального Павла Вовка.
Loading...
Load next