ДБР повідомило про підозру прикордоннику-зраднику

ДБР повідомило про підозру прикордоннику-зраднику

Правоохоронцю, який служив на Закарпатті у лавах прикордонників та виявився агентом російських спецслужб, заочно повідомили про підозру.

Про це інформує пресслужба Державного бюро розслідувань.

Як зазначається, уродженець Луганська прибув на службу на Закарпаття у червні 2022 року з Лисичанська. У серпні того ж року його призначили начальником групи кіберзахисту відділення зв’язку одного з підрозділів кордону. Попередньо, доступу до державної таємниці військовослужбовець не мав.

За оперативними даними, нещодавно він у складі групи ухилянтів незаконно перетнув кордон з Угорщиною. І вже за кілька днів в одному з російських пабліків з’явилася інформація про те, що утікач тривалий час працював агентом спецслужб РФ і зараз перебуває у Москві. Росіяни стверджували, що він вів підривну діяльність проти України й обіцяли згодом викласти велике інтерв’ю зі зрадником.

Йому повідомлено про підозру у дезертирстві, крім того готується повідомлення про підозру у державній зраді.

Наразі правоохоронці перевіряють контакти підозрюваного і його можливості щодо передачі таємних даних.

Нагадаємо, В окупованому Маріуполі зафіксували прибуття близько 5 тисяч російських резервістів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Loading...
Load next