У Києві озброєнний чоловік намагався захопити бізнес-центр: спецппризначенці поліції затримали його

У Києві озброєнний чоловік намагався захопити  бізнес-центр: спецппризначенці поліції затримали його

У Києві спецпризначенці поліції КОРД затримали озброєного чоловіка, який проникнув у бізнес-центр і намагався захопити його.

Про це повідомляє поліція Києва.

Сьогодні зранку озброєний чоловік зайшов у приміщення офісної будівлі, під погрозою зброї змусив охоронців вийти з будівлі та здійснив кілька пострілів. Внаслідок події ніхто не постраждав. На місці працює слідчо-оперативна група, ‒ заявили у поліції.

Подія сталася на бульварі Вацлава Гавела у Солом’янському районі Києва. Правоохоронці повідомили, що чоловік зробив кілька хаотичних пострілів та погрожував встановити "розтяжку" біля вхідних дверей, щоб не пустити всередину правоохоронців. 

У результаті перемовин поліцейські затримали зловмисника. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Слідчо-оперативна група встановлює обставини та мотиви скоєного, ‒ додали в поліції.

Нагадаємо, У Фінляндії на оперному концерті збирали гроші на відбудову Чернігівського драмтеатру

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео) Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео)
В Україні поліція викрила злочинну організацію, яка тривалий час діяла на Закарпатті. Під час 23 обшуків у зловмисників вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї і цілий арсенал холодної зброї.
Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського
Спершу стало відомо про двох постраждалих внаслідок стрілянини на Голосіївському проспекті - стрілок поранив поліцейського та цивільного чоловіка. Однак, згодом виявилось, що внаслідок збройного інциденту постраждало троє осіб.
Голосіївський стрілок: поліція Києва розповіла деталі спецоперації з затримання (відео) Голосіївський стрілок: поліція Києва розповіла деталі спецоперації з затримання (відео)
Правоохоронці заради безпеки не дали можливості журналістам наблизитися до стрілка та поспілкуватись з ним. Напіводягненого чоловіка із будинку вивели спецслужби та посадили у поліцейське авто.
Loading...
Load next