Поблизу Києва невідомий обстріляв автівку з родиною: чоловік отримав поранення (відео)

Поблизу Києва невідомий обстріляв автівку з родиною: чоловік отримав поранення (відео)
Невідомий чоловік у зеленому камуфляжі розстріляв автомобіль з родиною в Софіївській Борщагівці, поранивши у ногу водія.

У Софіївській Борщагівці, що на Київщині у вівторок, 12 жовтня, невідомий чоловік у камуфляжній формі відкрив стрілянину по сім'ї з дитиною, які сідали в автомобіль. Відомо, що зловмисник вистрілив у 27-річного чоловіка, який разом з 28-річною дружиною та дитиною сідали в машину. У результаті стрілянини чоловік поранений в ногу, а також пошкоджений автомобіль.

Про це йдеться в повідомленні поліції Київської області в Facebook.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, - йдеться у повідомленні поліції.

Фото: Поліція Київської області

Відомо, що внаслідок стрілянини дитина і жінка поранень не отримали.

Батьки і маленька дитина вийшли з дому і сіли в автомобіль. У цей момент до машини підійшов невідомий у камуфляжі і відкрив стрілянину в бік водія, після чого зник із місця події. Внаслідок інциденту поранення отримав глава сім'ї 1993 року народження, - розповів виданню OBOZREVATEL один із очевидців події. 

Наразі столичні правоохоронці встановлюють особу стрілка і з'ясовують, з якої саме зброї стріляв зловмисник: "Шановні громадяни, якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо вказаної події – просимо повідомити на спецлінію поліції "102".

Фото: "Київ Зараз"

Нагадаємо, що у Києві правоохоронці затримали групу зловмисників, які обкрадали людей за допомогою сильнодіючих лікарських препаратів, від яких ті непритомніли. Відомо, що зловмисники знайомились із відвідувачами розважальних закладів та на вулицях, пропонували їм випити алкоголь, в який непомітно підсипали лікарський препарат. Від цього люди втрачали свідомість, а зловмисники забирали цінні речі та втікали. Відео затримання можна переглянути за посиланням ТУТ.

Читайте також
На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео) На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео)
На місце події прибули медики, поліцейські та рятувальники. Зокрема, саме це місце аварії є дуже небезпечним, серйозні ДТП відбуваються там щотижня.
Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео) Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео)
В Україні поліція викрила злочинну організацію, яка тривалий час діяла на Закарпатті. Під час 23 обшуків у зловмисників вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї і цілий арсенал холодної зброї.
Голосіївський стрілок: поліція Києва розповіла деталі спецоперації з затримання (відео) Голосіївський стрілок: поліція Києва розповіла деталі спецоперації з затримання (відео)
Правоохоронці заради безпеки не дали можливості журналістам наблизитися до стрілка та поспілкуватись з ним. Напіводягненого чоловіка із будинку вивели спецслужби та посадили у поліцейське авто.
Loading...
Load next