На Харківщині через обстріл пошкоджено об’єкти газотранспортної системи ‒ Міненергетики

На Харківщині через обстріл пошкоджено об’єкти газотранспортної системи ‒ Міненергетики

Внаслідок атаки росіян дронами у Харківській області зазнали пошкоджень об'єкти газотранспортної інфраструктури. 

Про це повідомляє Міністерство енергетики.

На Харківщині зафіксовано пошкодження газотранспортної інфраструктури. Зокрема пошкоджено проммайданчик газорозподільної станції (ГРС), яка живить ТЕЦ. Також зафіксовано падіння уламків збитого дрона на території проммайданчика іншої ГРС міста, характер пошкоджень уточнюється. Пожежі на обох об'єктах локалізовано, робота ГРС не припинялася, - заявили в Міністерстві.

Крім того, через падіння уламків дрона пошкоджено лінію електропередачі 6 кВ в Одеській області, є знеструмлені споживачі. Тривають ремонтні роботи.

Через обстріли на Миколаївщині знеструмлювалися майже 700 абонентів, на Дніпропетровщині – 1,4 тис. абонентів. Наразі всіх заживлено. На Херсонщині внаслідок обстрілів знеструмлено 6,7 тис. споживачів, на Харківщині – 6,2 тис. споживачів. Через бойові дії залишається без енергопостачання також частина споживачів у Донецькій, Запорізькій, Сумській, Харківській, Чернігівській областях.

У Херсоні після повені залишаються знеструмленими 1,7 тис. споживачів. Через технологічні порушення знеструмлювалися в Запорізькій області 14,6 тис. споживачів, у Кіровоградській області – майже 600 споживачів. Усіх було заживлено.

На Сумщині внаслідок техпорушень залишаються без світла 3 населені пункти. Бригади працюють над відновленням електропостачання.

Нагадаємо, У Румунії знайшли нові уламки дрона після атак Росії по Україні

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Бойовики РФ на Донбасі обстріляли Водяне (фото) Бойовики РФ на Донбасі обстріляли Водяне (фото)
З початку цієї доби, 26 квітня, було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.
На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото) На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)
Внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати.
Loading...
Load next