В Австрії танк Leopard 2 з'їхав з дороги та перекинувся: загинув військовий

В Австрії танк Leopard 2 з'їхав з дороги та перекинувся: загинув військовий

На військовому полігоні в Алленштайгу в Австрії танк Leopard 2 з'їхав з дороги та перекинувся через насип. Відомо, що один з членів екіпажу загинув, троє травмовані.

Про це повідомляє noe.ORF.at. 

Leopard 2 належить 14-му танковому батальйону з Вельсу. За словами речника збройних сил країни Майкла Бауера, у ньому перебували четверо військових. 24-річний унтерофіцер, якого заблокувало у танку, загинув, ще троє, 23-річний унтерофіцер та двоє солдатів строкової служби 19 і 20 років отримали легкі поранення.  

Наразі слідча комісія з'ясовує причини аварії. Міністерка оборони Австрії Клаудія Таннер назвала цей день "сумним для австрійських збройних сил" та додала, що постраждалі отримають допомогу. 

Нагадаємо, У Польщі завершили підрахунок голосів на парламентських виборах

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Одещині військові потрапили в аварію: є постраждалі (фото) На Одещині військові потрапили в аварію: є постраждалі (фото)
За даними поліції, водій Lexus прямував зі знайомою в бік Одеси, але не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Внаслідок зіткнення постраждало 5 осіб.
Загинула 6-річна дитина: в Австрії сім'я українців потрапила у смертельну ДТП (фото) Загинула 6-річна дитина: в Австрії сім'я українців потрапила у смертельну ДТП (фото)
Автомобіль з українцями на італійських номерах зламався близько 5:15 ранку і зупинився в третій смузі руху. Однак, громадянин Австрії не встиг вчасно загальмувати та спричинив смертельну ДТП в якій загинула 6-річна дитина.
Аварія з українською родиною в Австрії: загинула ще одна дитина Аварія з українською родиною в Австрії: загинула ще одна дитина
В Австрії 31 серпня трапилася жахлива ДТП за участі родини українців. Внаслідок якої загинув 6-річний хлопчик, а його 2-річного братика відправили в лікарню на гелікоптері.
Loading...
Load next