У Рівному судитимуть поліцейського за держзраду

У Рівному судитимуть поліцейського за держзраду

Після повномасштабного вторгнення росіян 28-річний поліцейський перейшов на бік ворога, вступивши до лав окупаційних силових структур.

Про це повідомила Рівненська обласна прокуратура. 

Слідство встановило, патрульний поліцейський Щастинського відділку в Луганській області перейшов на бік окупантів. 

Чоловік не прибув до нового місця дислокації його підрозділу, а вступив до лав "міністерства внутрішніх справ лнр". Йому була ввірена територія тимчасово окупованого Новоайдару. Наразі обвинувачений перебуває у розшуку, – йдеться в повідомленні. 

Прокурори скерували обвинувальний акт до суду. Підозрюваному інкримінують державну зраду, вчинену в умовах воєнного стану. Відповідна стаття передбачає позбавлення волі на 15 років або довічне, з конфіскацію майна.

Нагадаємо, У водах Іспанії виявили російські підводний човен

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського
Спершу стало відомо про двох постраждалих внаслідок стрілянини на Голосіївському проспекті - стрілок поранив поліцейського та цивільного чоловіка. Однак, згодом виявилось, що внаслідок збройного інциденту постраждало троє осіб.
Завербований експосадовець РНБО "зливав" закриту інформації іноземним спецслужбам (відео) Завербований експосадовець РНБО "зливав" закриту інформації іноземним спецслужбам (відео)
Контррозвідка СБУ викрила колишнього посадовця РНБО, який був завербований іноземною спецслужбою та "зливав" їм інформацію про деталі функціонування органів держаної влади України.
Loading...
Load next