Президентку синагоги Детройта знайшли вбитою

Президентку синагоги Детройта знайшли вбитою

Вранці 21 жовтня президентку детройтської синагоги, яка мала політичні зв'язки, знайшли зарізаною біля власного будинку. Поліція та ФБР розпочали розслідування вбивства.

Про це повідомляє Detroit free press.

Ранком суботи, 21 жовтня, 40-річна Саманта Волл, яка очолювала синагогу Isaac Agree Downtown Detroit, а раніше працювала на представницю США Еліссу Слоткін, а також у кампанії переобрання генерального прокурора демократки Дани Нессель, знайшли вбитою з численними ножовими пораненнями біля власного будинку в районі парку Лафайєт, на схід від центру міста.

У другій половині дня, приблизно о 14:00, поліція заявила, що розпочала розслідування щодо вбивства Волл.

Поліція оточила елітний міський район попереджувальною стрічкою, а спецпідрозділ поліції штату Мічиган був у засідці.

Протягом останніх кількох годин ми мобілізували багато ресурсів і використовували всі наявні ресурси правоохоронних органів і громади, щоб допомогти продовжити розслідування. Зрозуміло, що цей злочин залишає багато питань без відповіді, - заявив начальник поліції Детройта Джеймс Уайт і сказав, що оновлена ​​інформація про розслідування надійде в неділю, 22 жовтня.

Нагадаємо, В Ужгороді завідувача військової кафедри підозрюють у хабарництві

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Били ножем у спину: у Рівному близнюки посеред вулиці намагались вбити жінку (відео 18+) Били ножем у спину: у Рівному близнюки посеред вулиці намагались вбити жінку (відео 18+)
Після нападу підлітків жінку госпіталізували до лікарні, а нападників вже затримали правоохоронці. Одна з версій поліції, інцидент трапився через комп’ютерні ігри, де присутня жорстокість.
Loading...
Load next