Столичні поліцейські викрили завідувача психіатричного відділення на підробці документи про інвалідність:

Столичні поліцейські викрили завідувача психіатричного відділення на підробці документи про інвалідність:

Слідчі поліції Києва викрили завідувача психіатричної лікарні, який встановлював чоловікам фіктивну інвалідність за шість тисяч доларів.

Про це повідомляє Національна поліція України.

46-річний місцевий киянин видавав завідомо неправдиві документи. Поліцейські встановили, що завідувач психіатричного відділення отримував гроші за складання та видачу довідок про інвалідність. Посадовець отримав хабар у сумі 6000 доларів.

Фальшиві діагнози надавали підстави для встановлення групи інвалідності та визнання чоловіків непридатними для військової служби. Таким чином вони могли перетнути державний кордон.

Слідчі затримали чоловіка у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України після видачі підробленої довідки про другу групу інвалідності. Підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту і відсторонили від посади. Йому загрожує від трьох до шести років в'язниці.

Нагадаємо, "Хай краще 10 років домовляються про мир" - новий прем'єр Словаччини про військову допомогу Україні

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Зберігав тіло жінки в морозилці: поліція затримала підозрюваного у розчленуванні (відео) Зберігав тіло жінки в морозилці: поліція затримала підозрюваного у розчленуванні (відео)
Чоловік наніс дружині близько 15 ударів ножем у живіт та груди, після чого розчленував тіло та заховав у морозильну камеру.
Легкі тілесні: у ДТП з Трухіним немає підстав для кримінальної відповідальності Легкі тілесні: у ДТП з Трухіним немає підстав для кримінальної відповідальності
Поліцейський, якому належала камера, підтвердив, що депутат пропонував хабар, щоб покинути місце події.
Киянина судитимуть за масове підроблення COVID-сертифікатів: загрожує до 7 років позбавлення волі Киянина судитимуть за масове підроблення COVID-сертифікатів: загрожує до 7 років позбавлення волі
Киянина судитимуть за масове виготовлення підроблених тестів на COVID-19 та дипломів про освіту.
Loading...
Load next