Поліція Київщини врятувала 3-річну дитину: дівчинка зачинилась у будинку

Поліція Київщини врятувала 3-річну дитину: дівчинка зачинилась у будинку

На Київщині поліцейські визволили 3-річну дівчинку, яка зачинилася в будинку. Про це повідомляє Національна поліція України.

Дитина зачинила двері зсередини, коли мати вийшла з будинку на хвилину. Перелякана мама подзвонила в поліцію по допомогу, повідомили правоохоронці.

Також в будинку перебувала 85-річна бабуся. Але через стан здоров’я вона не могла зарадити ситуації.

Дівчинка на ім’я Віка була налякана та зі сльозами кликала маму. Правоохоронці Віталій Лопата та Роман Пономаренко вчасно зреагували та оперативно відчинили вікно в будинку. Дитинку передали мамі. З дівчинкою все гаразд.

Нагадаємо, Росія, ймовірно, витратила на війну в Україні вже понад $200 мільярдів ‒ Reuters

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Задушила ременем дворічну доньку: жінці вручили підозру (відео) Задушила ременем дворічну доньку: жінці вручили підозру (відео)
За скоєне жінці загрожує до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.
У Києві через спробу самогубства помер 15-річний хлопець, батьки якого стали жертвами COVID (відео) У Києві через спробу самогубства помер 15-річний хлопець, батьки якого стали жертвами COVID (відео)
Учора, у Києві 15-річний підліток Денис Родіков спробував накласти на себе руки, стрибнувши з моста. Батьки неповнолітнього хлопця, Володимир та Діана Родікови померли у березні внаслідок ускладнень від коронавірусу, 13 дітей сім'ї залишились сиротами. В тому числі і 15-річний Денис.
На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі
У селі Рагівка Вишгородського району Київської області, 14 квітня зник дворічний хлопчик. Батьки дитини протягом п'яти годин намагались самостійно відшукати дитину, однак усі спроби були марними.
Loading...
Load next