У Полтавській області блискавка влучила в каное: тривають пошуки підлітка

У Полтавській області блискавка влучила в каное: тривають пошуки підлітка

Поліція Полтавської області встановлює обставини зникнення неповнолітнього на водоймі в Горішніх Плавнях.

Про це повідомляє поліція Полтавської області.

За даними поліції, інцидент трапився близько 17:20 середи, 1 листопада, під час тренування на каное в затоці "Барбара". Там група з 5 осіб поверталась до берега через погіршення погодних умов.

У цей час у каное, в якому перебував неповнолітній, 2007 року народження, влучила блискавка. Унаслідок влучання блискавки неповнолітній зник у воді.

На місці події триває пошуково-рятувальна операція за участю водних поліцейських, ДСНС, муніципальної варти та громадськості. Хлопчика шукають як у воді, так і на березі.

Нагадаємо, Прикордонна розвідка отримала нового начальника: деталі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Залишили дитину без нагляду: у Польщі втопився дворічний хлопчик з України Залишили дитину без нагляду: у Польщі втопився дворічний хлопчик з України
Померлому хлопчику було всього лише два роки. Тепер за смерть дитини, батькам загрожує до п'яти років позбавлення волі.
На Полтавщині правоохоронці знайшли склад, в якому зберігалися отруйні речовини (фото) На Полтавщині правоохоронці знайшли склад, в якому зберігалися отруйні речовини (фото)
СБУ здійснює комплекс заходів з протидії незаконному обігу небезпечних хімічних і біологічних матеріалів. У Полтавській області виявлено місце несанкціонованого зберігання отруйних речовин.
Смертельна ДТП з неповнолітнім у Харкові: з'явилося кілька нових свідків Смертельна ДТП з неповнолітнім у Харкові: з'явилося кілька нових свідків
Виявили 5 очевидців події, які ще не давали свідчення. Адвокатам вдалося це зробити завдяки дослідженню матеріалів ЗМІ.
Loading...
Load next