Армія Ізраїлю увійшла до Гази: місто оточують з кількох напрямків

Армія Ізраїлю увійшла до Гази: місто оточують з кількох напрямків

Начальник генштабу Армії оборони Ізраїлю Герці Галеві заявив, що ізраїльські військові вже діють у місті Газа та оточують його з кількох напрямків.

Про це повідомляє The Times of Israel. 

Ми просунулися на ще один значний етап війни. Сили знаходяться в центрі північної частини Гази, діють у місті Газа, оточують його, поглиблюють і досягають успіхів, — заявив Галеві, виступаючи на одній з авіабаз.

Він додав, що ізраїльські війська ведуть бойові дії в умовах щільної та складної міської забудови, що потребує професійного ведення бою та мужності.

За словами Галеві, військові борються у ближньому бою після точної розвідки та за вогневої підтримки з повітря та моря. Він зазначив, що від початку наземної операції у секторі Гази загинули 18 ізраїльських солдатів.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські війська просунулися далі, ніж на околиці міста Газа.

Ми перебуваємо на піку бою. Ми досягли вражаючих успіхів і пройшли околиці міста Газа. Ми просуваємося вперед, — йдеться у заяві Нетаньягу, яку поширила його канцелярія.

За даними ЗМІ, ізраїльські військові та танки 2 листопада просунулися до міста Газа, але натрапили на опір бойовиків ХАМАСу, які обстрілювали ізраїльську армію з мінометів.

Нагадаємо, Рівненську митницю очолив Віталій Собчук

Рівненську митницю очолив Віталій Собчук

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next