У Бельгії через негоду загинув 5-річний хлопчик з України

У Бельгії через негоду загинув 5-річний хлопчик з України

У бельгійському місті Гент через падіння гілок дерева загинув п’ятирічний хлопчик з України. 

Про це повідомляє агенція AFP.

Повідомляється, що дитина гралася на вулиці. Через поривчастий вітер на хлопчика впали гілки дерева. Його госпіталізували, але через декілька він помер у лікарні.

Правоохоронці підтвердили, що хлопчик був українцем і не мав бельгійського громадянства. Наразі невідомо, чи прибув він до Бельгії після повномасштабного російського вторгнення в Україну.

Також у Генті через падіння гілок загинула 64-річна жінка, яка в парку гуляла з чоловіком і дочкою. 31-річна донька загиблої серйозно постраждала. 

Унаслідок урагану загинули ще щонайменше п’ятеро людей, зокрема водій вантажівки у Франції, чоловік у Нідерландах, жінка в центрі Мадрида та ще одна людина в Німеччині.

Зазначимо, на заході Європи вирує шторм Кіаран. Негода принесла сильні вітри та дощі. У низці країн повідомляли про відключення електроенергії, перебої зі зв’язком та серйозні проблеми з рухом громадського транспорту.

Нагадаємо, Українські вчителі на ТОТ відмовляються співпрацювати з росіянами

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина
Учора ввечері, 12 травня в селі Байраки Чернівецької області водій трактора не впорався з керуванням та допустив його перекидання. Внаслідок аварії загинула 6-річна дитина, яка знаходилась в кабіні транспорту.
У Києві через спробу самогубства помер 15-річний хлопець, батьки якого стали жертвами COVID (відео) У Києві через спробу самогубства помер 15-річний хлопець, батьки якого стали жертвами COVID (відео)
Учора, у Києві 15-річний підліток Денис Родіков спробував накласти на себе руки, стрибнувши з моста. Батьки неповнолітнього хлопця, Володимир та Діана Родікови померли у березні внаслідок ускладнень від коронавірусу, 13 дітей сім'ї залишились сиротами. В тому числі і 15-річний Денис.
Стали відомі деталі про сім'ю, яка загинула внаслідок аварії на Рівненщині (фото) Стали відомі деталі про сім'ю, яка загинула внаслідок аварії на Рівненщині (фото)
Подружжя разом із тримісячним сином їхало на кладовище, однак внаслідок зіткнення із мікроавтобусом сім'я померла - батько та син на місці події, а мати у лікарні через декілька годин після ДТП.
Loading...
Load next