Єврокомісія контактує з владою України та Польщі щодо блокування кордону

Єврокомісія контактує з владою України та Польщі щодо блокування кордону

Єврокомісія перебуває у контакті з українською та польською владою з метою оцінки ситуації навколо блокування польськими перевізниками трьох найбільших пунктів пропуску на кордоні між Польщею й Україною.

Про це у Брюсселі на брифінгу для преси сказав речник Європейської комісії Адальберт Янц.

Це – те, що ми абсолютно точно тримаємо в полі нашого зору. Ми контактуємо як з українською, так і з польською владою, щоб оцінити ситуацію. Але наразі я не можу сказати вам більше, оскільки ці контакти тривають, – прокоментував Янц питання щодо блокування польськими перевізниками кордону з Україною.

Нагадаємо, СБУ затримала депутата ОПЗЖ, який займався рекетом у Вінниці

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Польщі поліція зі стріляниною затримала п'яного українського водія У Польщі поліція зі стріляниною затримала п'яного українського водія
Вчора ввечері, 14 квітня в центрі міста Кошалін близько 21 год п'яний 52-річний українець тікав на автомобілі від поліції.
У Польщі загинув 39-річний робітник з України У Польщі загинув 39-річний робітник з України
Тргедія сталась у понеділок, 12 квітня, під час заміни опор електромережі у населеному пункті Брусьнік Тарновського повіту (Малопольське воєводство).
Продавав крадені авто: у Польщі судитимуть "українського бізнесмена" Продавав крадені авто: у Польщі судитимуть "українського бізнесмена"
Українець, разом із ще з двома поляками організували свою банду та продавали крадені авто. За злочинні дії чоловікам загрожує тюремне ув'язнення.
Loading...
Load next