На окупованих територіях Запорізької області росіян підселяють у будинки місцевих - Федоров

На окупованих територіях Запорізької області росіян підселяють у будинки місцевих - Федоров

На тимчасово окупованій території Запорізької області загарбники проводять "поквартирні обходи" і підселяються у будинки місцевих.

Про це повідомив Мелітопольський міський голова Іван Федоров.

В Токмаку окупанти проводять «поквартирні обходи» та заселяються в багатоповерхівки. Жителі Бердянського району повідомляють про підселення загарбників у будинки, - зазначив Федоров.

Загарбники заселяються у будинки місцевих, зриваючи замки, або ж підселяються до них і таким чином «закриваються ними як живим щитом».

Деякі села Пологівського району ворог перетворив на резервацію - заїхати чи виїхати можуть тільки прописані там люди, - додав Федоров.

Нагадаємо, Росіяни намагаються змусити ППО реагувати на неіснуючі цілі - Ігнат

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next