У Києві дебошир розбив скло в адмінбудівлі і травмував охоронця

У Києві дебошир розбив скло в адмінбудівлі і травмував охоронця

У Києві дільничні офіцери і патрульні поліцейські затримали чоловіка, який цеглиною розбив вікно і скло в дверях адміністративної будівлі та порізав руку охоронцю.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у місті Києві. 

До поліції Києва по спецлінії 102 надійшло повідомлення від співробітників комунального підприємства, розташованого на вулиці Космічний про те, що невідомий розбив скло вхідних дверей адміністративної будівлі та лякає своєю поведінкою громадян, які прийшли на прийом, - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що за вказаною адресою негайно прибули дільничні офіцери Дніпровського управління поліції та патрульні поліцейські.

​Як розповів начальник відділу дізнання територіального підрозділу Семен Підлужняк, на місці події правоохоронці з’ясували, що від хуліганських дій порушника постраждало не лише майно будівлі, а й охоронець, який намагався його заспокоїти.

Зловмисник порізав руку уламком скла чоловіку та налякав своєю поведінкою відвідувачів офісу комунального підприємства. Крім цього, порушник поранився битим склом.

Слідчо-оперативна група вилучила речові докази. Чоловіка затримали в порядку статті 298-2 Кримінального процесуального кодексу України.

Порушником виявився 39-річний уродженець Сумщини, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, зокрема вісім років він провів у в’язниці за скоєння розбійного нападу.

За цим фактом дізнавачі Дніпровського управління поліції під процесуальним керівництвом Дніпровської окружної прокуратури м. Києва повідомили фігуранту про підозру у вчиненні проступку, передбаченого ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство.

Санкція статті передбачає до п’яти років обмеження волі.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Протягом доби відбулось 53 бойових зіткнень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Наркотики на пів мільйона гривень: правоохоронці Києва затримали зловмисника (фото) Наркотики на пів мільйона гривень: правоохоронці Києва затримали зловмисника (фото)
Зловмисник збував «товар» через віртуальну наркокрамницю, створену в одному із месенджерів. Під час обшуку у фігуранта виявили наркотичні речовини, схожі на кокаїн, канабіс, гашиш та МДМА. Правопорушнику загрожує до десяти років ув’язнення.
Loading...
Load next