З України видворили ще одного "кримінального авторитета" з підсанкційного списку РНБО (фото)

З України видворили ще одного "кримінального авторитета" з підсанкційного списку РНБО (фото)
Українські правоохоронці примусово повернули до Молдови 38-річного "кримінального авторитета" з санкційного списку Ради національної безпеки і оборони.

"Кримінального авторитета" із санкційного списку РНБО, який "працював" на території Одеської та Миколаївської областей, депортували в Молдову та заборонили в’їжджати на територію України. Він контролював діяльність етнічних злочинних груп, що "спеціалізувалися" на майнових злочинах, зокрема вимаганнях, а також мав зв’язки у кримінальному середовищі, повідомляє пресслужба МВС у Telegram.

Аби позбавити "кримінального авторитета" можливості здійснювати злочинний вплив на своїх "підлеглих", оперативники управління стратегічних розслідувань в Одеській області Нацполіції спільно з працівниками Державної міграційної служби примусово повернули до Молдови, - йдеться у повідомленні міністерства.

Крім цього, "авторитету" заборонено в’їжджати на територію України.

Нагадаємо, що 14 травня РНБО наклало санкції на 557 "злодіїв у законі" та 111 іноземців, які є "кримінальними авторитетами" в усьому світі. Десятьох "кримінальних авторитетів" із санкційного списку РНБО вже повернули до країн їхнього походження.

Читайте також
СБУ не впустила в Україну хімічну продукцію з підсанкційного російського заводу СБУ не впустила в Україну хімічну продукцію з підсанкційного російського заводу
Правоохоронці СБУ запобігли ввезенню хімічної продукції на територію України, яка була вироблена на російському заводі, що внесений до обмежувального та економічного санкційного списку Ради національної безпеки і оборони.
Зі списку РНБО: в Україні затримали "кримінального авторитета" з Росії Зі списку РНБО: в Україні затримали "кримінального авторитета" з Росії
В середині травня 2021 року президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про санкції проти кримінальних авторитетів і "злодіїв у законі".
Loading...
Load next