Чорноморським гуманітарним коридором вже скористалися 153 судна з продовольством

Чорноморським гуманітарним коридором вже скористалися 153 судна з продовольством

Чорноморським гуманітарним коридором, безпеку якого забезпечують Військово-морські сили ЗСУ, станом на 24 листопада вже пройшли 153 цивільні судна із продовольством.

Про це повідомила посол США в Україні Бріджит Брінк у соцмережі Х.

Станом на сьогодні 153 судна, що перевозять понад 5,6 мільйона метричних тонн зерна та інших вантажів, пройшли Чорноморським гуманітарним коридором України, підтримуючи фермерів та інші підприємства в Україні та забезпечуючи продовольством та іншими товарами світ, - написала Брінк.

Нагадаємо, В Україні пропонують узаконити сферу езотерики: деталі законопроекту

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Ігнорували сигнали "SOS": кораблі РФ не допомогли українському судну, яке зазнало аварії у Чорному морі Ігнорували сигнали "SOS": кораблі РФ не допомогли українському судну, яке зазнало аварії у Чорному морі
Поширена російською стороною інформація про готовність надати допомогу українському риболовецькому судну ОД-2592, є черговим інформаційним заходом Росії.
У Індійському океані на судні під час пожежі загинув 20-річний моряк із Одеси (фото) У Індійському океані на судні під час пожежі загинув 20-річний моряк із Одеси (фото)
На судні MSC MESSINA, яке здійснювало рейс зі Шрі-Ланки до Сінгапуру трапилась масштабна пожежа, внаслідок якої загинув юний український моряк, родом з Одеси.
Loading...
Load next