Понад 500 суден пройшли чорноморським гуманітарним коридором

Понад 500 суден пройшли чорноморським гуманітарним коридором

ВЧорноморським гуманітарним коридором на сьогодні пройшли 515 суден, доставивши 16,5 мільйона тонн зерна та інших вантажів.

Про це повідомила посол Сполучених Штатів в Україні Бріджит Брінк у соцмережі X.

Станом на сьогодні 515 суден безпечно пройшли через Чорноморський гуманітарний коридор, доставивши на світові ринки 16,5 мільйона тонн зерна та інших вантажів. Це велике досягнення, яке допомагає працівникам і бізнесу та дає змогу українській економіці зростати, незважаючи на жахливу війну, яку розв'язала Росія, - наголосила вона.

Нагадаємо, Кожен другий пенсіонер в Україні отримує менше 4000 грн ‒ Опендатабот

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Ігнорували сигнали "SOS": кораблі РФ не допомогли українському судну, яке зазнало аварії у Чорному морі Ігнорували сигнали "SOS": кораблі РФ не допомогли українському судну, яке зазнало аварії у Чорному морі
Поширена російською стороною інформація про готовність надати допомогу українському риболовецькому судну ОД-2592, є черговим інформаційним заходом Росії.
У Індійському океані на судні під час пожежі загинув 20-річний моряк із Одеси (фото) У Індійському океані на судні під час пожежі загинув 20-річний моряк із Одеси (фото)
На судні MSC MESSINA, яке здійснювало рейс зі Шрі-Ланки до Сінгапуру трапилась масштабна пожежа, внаслідок якої загинув юний український моряк, родом з Одеси.
Loading...
Load next