Кількість мігрантів з Азії на ТОТ перевищила 100 тисяч ‒ ЦНС

Кількість мігрантів з Азії на ТОТ перевищила 100 тисяч ‒ ЦНС

Ворог намагається змінити демографічний склад населення на тимчасово окупованих територіях.

Про це повідомляє Центр нацспротиву.

В межах політики заміни корінного населення, росіяни завозять на ТОТ мігрантів з Центральної Азії. Їхня загальна кількість на ТОТ вже перевищила 100 тисяч осіб. Більшість з них працює на будівництві, але надалі росіяни планують їх мобілізувати в обмін на отримання громадянства.

Такий масовий заїзд мігрантів вже спровокував погіршення кримінальної ситуації й призвів до створення етнічних злочинних угруповань. За допомогою ОЗГ росіяни намагаються покращити контрольованість регіону, який їм не належить, ‒ заявили в ЦНС. 

Нагадаємо, СБУ знешкодила рейдерську банду, яка хотіла захопити паркувальний бізнес у Києві

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next