Окупанти будують новий військовий шпиталь у Криму

Окупанти будують новий військовий шпиталь у Криму

Росіяни в тимчасово окупованому Криму будують новий військовий шпиталь. Це зумовлено великими втратами ворожої армії у війні проти України.

Про це повідомив Центр нацспротиву.

Шпиталь будують у тимчасово окупованому Севастополі. Згідно із задумом, там мають уміщуватися 150 осіб. Здати шпиталь в експлуатацію планують до весни 2024 року.

Відтак окупанти й надалі будуть використовувати цивільну інфраструктуру та обмежувати право місцевих на отримання медичної допомоги, - зауважили в ЦНС.

Нагадаємо, Польща знову вимагатиме від ЄС скасування "транспортного безвізу" для України - Моравецький

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото) Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото)
Російська Федерація й надалі продовжує збільшувати свою військову силу поблизу українсько-російських кордонів. Зокрема збільшується кількість авіації, яка була помічена у Криму та поблизу України.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Україна заарештувала 12 російських літаків, які літали до окупованого Криму Україна заарештувала 12 російських літаків, які літали до окупованого Криму
Російські літаки "долітались" до Криму. Український суд за клопотанням прокуратури АР Криму та міста Севастополя арештував 12 літаків російського авіаперевізника який здійснював польоти до закритого Україною пункту пропуску "Сімферополь-авіа".
Loading...
Load next