Польща знову вимагатиме від ЄС скасування "транспортного безвізу" для України - Моравецький

Польща знову вимагатиме від ЄС скасування "транспортного безвізу" для України - Моравецький

Прем’єр-міністр Матеуш Моравецький заявив, що Польща знову вимагатиме відновлення дозволів, які обмежують транзит українських далекобійників через кордон.

Про це повідомляє Sky News.

Ми будемо дуже рішуче і недвозначно вимагати відновлення дозволів на транспорт для українських водіїв, – заявив Моравецький журналістам.

Схема дозволів на в’їзд до ЄС для українських водіїв була скасована після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну минулого року.

Нагадаємо, Чим більше підтримуватимемо Україну, тим швидше закінчиться війна - Столтенберг

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Під дулами автоматів їх супроводжують до кордону", - Монастирський про те, як мігранти потрапляють на кордон Білорусі та Польщі "Під дулами автоматів їх супроводжують до кордону", - Монастирський про те, як мігранти потрапляють на кордон Білорусі та Польщі
Денис Монастирський розповів, що мігранти потрапляють на кордон Білорусі та Польщі під виглядом туристів.
Ситуація з мігрантами: Польща може закрити кордон з Білоруссю Ситуація з мігрантами: Польща може закрити кордон з Білоруссю
Прем'єр-міністр Польщі Моравецький запланував серію візитів до країн ЄС для обговорення з партнерами в Європі поточної геополітичної ситуації і загроз зі східного напрямку.
"З якого переляку ми маємо брати їх до себе?" - Данілов про пропозицію СДПН направити білоруських біженців до України (відео) "З якого переляку ми маємо брати їх до себе?" - Данілов про пропозицію СДПН направити білоруських біженців до України (відео)
Сьогодні зовнішньополітичний речник депутатської групи німецьких соціал-демократів Нільс Шмід запропонував попросити Україну про допомогу.
Loading...
Load next