Росіяни репресують строковиків в Криму. Троє матросів здійснили самогубство - АТЕШ

Росіяни репресують строковиків в Криму. Троє матросів здійснили самогубство - АТЕШ

Командування РФ вдається до репресій для збільшення кількості контрактників серед мобілізованих та строковиків у тимчасово окупованому Криму, внаслідок чого вже троє матросів здійснили самогубство. 

Про це повідомляє партизанський рух АТЕШ.

За допомогою солдатів контрактної служби чиниться тиск на солдатів-строковиків: б'ють, принижують, створюють проблеми під час несення чергування, відмовляють у відгулах. Відомо, що внаслідок таких "заходів" три матроси вчинили суїцид, - зазначається у повідомленні.

В АТЕШ наголосили, що факти самогубства дуже ретельно приховують від громадськості.

Також повідомляється, що ФСБ в окупованому Криму почало використовувати тактику КДБ у боротьбі з інакомисленням щодо військових. 

У частинах знаходять недоброчесних солдатів, які готові стукати на своїх товаришів по службі. Ці "люди" мають особливий статус і працюють за привілеї: додаткова грошова підтримка, просування по службі та можливість не потрапити на фронт, - зазначили в АТЕШ.

Нагадаємо, До України повертаються ще шість викрадених росіянами дітей

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Вісім років в'язниці: у РФ за шпигунство для України засудили військовослужбовицю Вісім років в'язниці: у РФ за шпигунство для України засудили військовослужбовицю
Російській правоохоронці переконані, що підозрювана нібито два роки видавала українській розвідці довірені їй по службі відомості, які стосувались РФ.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Loading...
Load next