Князєву продовжили запобіжний захід ще на два місяці

Князєву продовжили запобіжний захід ще на два місяці

Вищий антикорупційний суд ще на два місяці продовжив дію запобіжного заходу ексголові Верховного Суду Всеволоду Князєву.

Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

Слідчий суддя Вищого антикорупційного суду підтримав позицію прокурора САП та продовжив дію запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою колишньому голові Верховного Суду, - йдеться у повідомленні.

Водночас суд зменшив розмір застави підозрюваному з 35 млн грн до 27 млн грн. Строк дії запобіжного заходу – до 2 лютого 2024 року.

У разі внесення визначеного розміру застави на підозрюваного буде покладено низку процесуальних обов’язків.

Нагадаємо, Відправлення до рф майже 3500 дронів: фінська митниця підозрює дві компанії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС
Апеляція Вищого антикорупційного суду передала для розгляду справу сина ексзаступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігоря Солом'янському районному суду міста Києва.
Розкрадання 26,8 млн гривень: заступника мера Миколаєва, який намагався втекти з України взяли під варту Розкрадання 26,8 млн гривень: заступника мера Миколаєва, який намагався втекти з України взяли під варту
Корнєва було затримано у міжнародному пункті пропуску "Лужанка – Берегшурань" на кордоні з Угорщиною 10 серпня. Заступник мера Миколаєва намагався покинути територію України, щоб уникнути правосуддя.
Гладковському-молодшому вручили обвинувальний акт й передадуть справу до суду Гладковському-молодшому вручили обвинувальний акт й передадуть справу до суду
Ігор Гладковський, син колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, повернувся в Україну після того, як Національне антикорупційне бюро оголосило його в розшук.
Loading...
Load next