Гладковському-молодшому вручили обвинувальний акт й передадуть справу до суду

Гладковському-молодшому вручили обвинувальний акт й передадуть справу до суду
Ігор Гладковський, син колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, повернувся в Україну після того, як Національне антикорупційне бюро оголосило його в розшук.

Зокрема Спеціалізована антикорупційна прокуратура вручила йому обвинувальний акт для передачі справи до суду. Про це повідомляє інформаційне агенство "РБК Україна" із посиланням на джерело у правоохоронних органах.

Зокрема Гладковський-молодший прилетів до аеропорту "Бориспіль", однак там його не затримали, а лише як повідомляють у САП, вручили обвинувальний акт, який мають скерувати до суду. Проте разом з ним ніби то прилетів і його батько – Олег Гладковський.

Зазначимо, що НАБУ оголосило Ігоря Гладковського у розшук, проте прикордонники затримали його у аеропорту лише  5 – 7 хвилин, а далі чоловіка відпустили й він поїхав по своїх справах.

Нагадаємо, що Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук одного з восьми підозрюваних у справі "Оптимумспецдеталь" Ігоря Гладковського. Його звинувачують у корупційних схемах в оборонній сфері. Зокрема його батько, Олег Гладковський вирішив подати в суд на НАБУ ніби то через переслідування його сім'ї, яке триває вже два роки.

Читайте також
Антикорупційний суд переніс засідання у справі проти Гладковського-молодшого Антикорупційний суд переніс засідання у справі проти Гладковського-молодшого
Вищий антикорупційний суд переніс засідання у справі "Укроборонпрому" проти Ігоря Гладковського, якого підозрюють у корупційних схемах в оборонній сфері.
Гладковський подає до суду, через оголошення його сина в розшук Гладковський подає до суду, через оголошення його сина в розшук
Сина Гладковського звинувачують у хабарництві та корупції. Однак Гладковський-старший вирішив подати в суд на НАБУ ніби то через переслідування його сім'ї, яке триває вже два роки.
Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС
Апеляція Вищого антикорупційного суду передала для розгляду справу сина ексзаступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігоря Солом'янському районному суду міста Києва.
Loading...
Load next