У Підмосков'ї знайшли тіло зрадника Іллі Киви - ЗМІ (ОНОВЛЕНО)

У Підмосков'ї знайшли тіло зрадника Іллі Киви - ЗМІ (ОНОВЛЕНО)

Тіло Киви знайдено в Підмосков'ї.

У РФ знайшли мертвим зрадника України, скандального втікача, екснардепа Іллю Киву.

Про це повідомив пропагандистський телеканал РЕН ТВ з посиланням на власні джерела. 

Зазначається, що тіло знайшли у Підмосков’ї. 

Джерела деяких українських ЗМІ підтвердили ліквідацію ексдепутата Верховної Ради Іллі Ківи, та зазначили, що це була спецоперація СБУ.

У Головному управлінні розвідки Міноборони Україні підтвердили смерть зрадника і екснардепа Іллі Киви.

У РФ знайшли мертвим зрадника України, скандального втікача Іллю Киву.

Таку інформацію також підтвердив представник ГУР Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

Можемо підтвердити, що Кива - "всьо". І така доля спіткатиме й інших зрадників України, а також посіпак Путінського режиму, - сказав він.

Нагадаємо, США та Швеція підписали угоду про оборонну співпрацю

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео) В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео)
Загиблий був фігурантом кримінальної справи про вимагання. Вбивство на замовлення виконували представники злочинного угруповання.
"Янгол на небі, а винні серед нас": люди вимагають розслідування смерті 7-річного хлопчика у Черкасах (фото) "Янгол на небі, а винні серед нас": люди вимагають розслідування смерті 7-річного хлопчика у Черкасах (фото)
Після катувань та численних травм й забоїв дитина померла, не виходячи з коми. Його нерідним бабусі і дідусю, яких підозрюють у жорстокому поводженні з дитиною, обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Вбив та закопав свою матір: на Чернігівщині затримали вбивцю, який переховувався у лісі 3 місяці (відео) Вбив та закопав свою матір: на Чернігівщині затримали вбивцю, який переховувався у лісі 3 місяці (відео)
Правоохоронці почали підозрювати у вбивстві сина пенсіонерки, який вимкнув телефон і перестав виходити на зв'язок. Також підозрюваний змінив зовнішність та намагався виїхати з країни.
Loading...
Load next