Окупанти на півдні нарощують фортифікаційне обладнання позицій

Окупанти на півдні нарощують фортифікаційне обладнання позицій

Російські війська в зоні відповідальності Сил оборони півдня нарощують фортифікаційне обладнання позицій і намагаються підтягувати резерви.

Про це повідомляє ОК «Південь».

В зоні відповідальності Сил оборони півдня ворог нарощує фортифікаційне обладнання позицій і продовжує намагання підтягувати туди резерви. Збільшеною кількістю спостережних пунктів та вогневих позицій забезпечується відстеження дій Сил оборони і тиск на правий берег артилерійськими обстрілами. Паралельно активізується застосування дронів різної модифікації, - йдеться в повідомленні.

Водночас наголошується, що формування наступальних угруповань ворога не зафіксовано.

Сили оборони утримують позиції на лівобережжі Дніпра, продовжують контрбатарейну боротьбу, завдають вогневого ураження по позиціях і тилах ворога.

За даними ОК "Південь", протягом доби ворог завдав авіаудару із застосуванням крилатої ракети, ймовірно Х-59, по незабудованій території на Миколаївщині. Жертв і руйнувань не зафіксовано.

За минулу добу окупанти 9 разів завдали ударів по Херсону. Також під обстрілами перебували мешканці селища Іванівка Херсонської області, територія Очаківської і Куцурубської громад на Миколаївщині.

Крім того, двічі ворог скидав з БпЛА різних модифікацій осколкові боєприпаси.

Внаслідок атак поранено цивільну особу. Пошкоджено багатоповерхівку, близько десяти приватних будинків, лінію газопостачання та цивільні автомобілі.

В ОК "Південь" поінформували, що за добу на цьому напрямку знищено 46 окупантів та 4 бойові машини десанту.

Нагадаємо, У Дніпрі чоловік влаштував ДТП на викраденій машині

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next