На Херсонщині та Запоріжжі кожна штурмова група ворога втрачає до 70% особового складу - Гуменюк

На Херсонщині та Запоріжжі кожна штурмова група ворога втрачає до 70% особового складу - Гуменюк

Втрати росіян на Херсонщині та Запоріжжі дуже високі. В середньому кожна штурмова група ворога втрачає близько 70% особового складу під час боєзіткнень із Силами оборони.

Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" зазначила керівник об’єднаного пресцентру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк.

Насправді вздовж усієї лінії фронту постійно відбуваються ротації (російських військ – ред.). Тому що ті втрати, яких ворог зазнає, змушують міняти та кількісний, і якісний склад особового складу військ. Тому що в них дуже складна комунікація між підрозділами, дуже складна комунікація всередині підрозділів, і морально-психологічний занепад загального духу окупаційних військ дуже очевидний, тому що вони обізнані про особливість проведення бойових дій, зокрема, на придніпровському напрямку, як вони його називають. Це обов’язкова участь у штурмових діях, з яких повернення завжди під питанням. Середній показник для кожної штурмової групи - це мінус 70% кожного такого підрозділу, який брав участь у штурмі, - поінформувала Гуменюк.

Нагадаємо, Мільйонні збитки на постачанні аптечок для військових: судитимуть головну лікарку та директора КП Криворізької міськради

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next