Зеленський у США зустрінеться з Байденом

Зеленський у США зустрінеться з Байденом

У понеділок, 11 грудня, президент Володимир Зеленський розпочне робочий візит до США, де зустрінеться з президентом Сполучених Штатів Джо Байденом.

Про це повідомляє Офіс президента України.

11 грудня Володимир Зеленський розпочне робочий візит до Сполучених Штатів Америки. Президент України зустрінеться з президентом США Джозефом Байденом, проведе низку зустрічей і переговорів.

Володимир Зеленський фокусуватиметься на забезпеченні єдності США, Європи та світу навколо підтримки України в захисті від російського терору та у зміцненні міжнародного порядку, заснованого на правилах і повазі до суверенітету кожної нації.

Серед ключових тем на переговорах у Вашингтоні буде продовження оборонної співпраці України та США, зокрема спільних проєктів із виробництва зброї та систем ППО, а також координація зусиль двох держав у наступному році, - зазначили в ОП.

Разом з тим, сайт Білого дому повідомляє, що Байден запросив Зеленського на зустріч у вівторок, 12 грудня, "щоб підкреслити непохитну відданість Сполучених Штатів підтримці народу України, який захищається від жорстокого вторгнення Росії".

Нагадаємо, У Дніпрі згорів “народний меморіал” пам’яті загиблим від ракетного удару

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Візит Зеленського до Вашингтона: підписано два документи в енергетичній сфері Візит Зеленського до Вашингтона: підписано два документи в енергетичній сфері
В Україна планують збудувати чотири енергоблоки за американською технологією. Загальна вартість проєкту сягне до 30 мільярдів доларів.
Від воєнного злочину – до геноциду: історії людей, що неможливо збагнути (відео) Від воєнного злочину – до геноциду: історії людей, що неможливо збагнути (відео)
Слідча група Міжнародного кримінального суду вже працює в Україні щодо збирання доказів. Очевидно, що вони свідчитимуть не лише про воєнні злочини, а й про злочини проти людяності.
Loading...
Load next