Запоріжжі тричі грабували пенсіонера та його сина-інваліда

Запоріжжі тричі грабували пенсіонера та його сина-інваліда

Ще влітку у 2022 році, два чоловіки у віці 18 та 23 роки тричі проникали до приватного будинку у селі Новослобідка Запорізького району, де проживали 80-річний чоловік та його син, який є інвалідом з дитинства. 

Про це повідомили у пресслужбі Запорізької обласної прокуратури.

Зловмисники користувалися беззахисним станом жителів будинку, щоб заволодіти грошима, мобільними телефонами та іншим особистим майном. Також пенсіонеру загрожували вбивством у випадку звернення до правоохоронних органів.

Поміж вчиненням цих злочинів, знаходячись в одному зі спальних районів Запоріжжя, зловмисники жорстоко побили мешканця Запоріжжя та заволоділи його наручним годинником та мобільним телефоном.

Попри спроби залякування, інформація про ці злочини стала відома, та обох зловмисників було затримано. Наразі суд визнав їх винними в грабежах та призначив обом по 8 років ув'язнення.

Нагадаємо, Україна на конференції ООН представить цифрові інструменти із запобігання корупції

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Розслідують як "умисне вбивство": деталі смерті брата мера Кривого Рогу Павлова (відео) Розслідують як "умисне вбивство": деталі смерті брата мера Кривого Рогу Павлова (відео)
У Кривому Розі виявили тіло Андрія Павлова, рідного брата покійного мера міста Костянтина Павлова, у його власній квартирі.
Жахлива ДТП сталася на трасі Дніпро-Запоріжжя: троє людей загинули (фото) Жахлива ДТП сталася на трасі Дніпро-Запоріжжя: троє людей загинули (фото)
Поліцейські відкрили кримінальне провадження через порушення ПДР. Аварія сталася близько 8 ранку 29 листопада.
У Запоріжжі школярка наклала на себе руки через цькування у школі (фото) У Запоріжжі школярка наклала на себе руки через цькування у школі (фото)
У Запоріжжі школярка звела рахунки з життям. У передсмертній записці написала, що у школі її цькуали, і терпіти це вона більше не хотіла.
Loading...
Load next