Умєров запросив Туреччину до морської коаліції

Умєров запросив Туреччину до морської коаліції

Міністр оборони України Рустем Умєров запропонував Туреччині приєднатися до «морської коаліції» для зміцнення безпеки у Чорному морі.

Про це міністр сказав під час зустрічі із новим Послом Туреччини в Україні Левентом Більгеном, йдеться у повідомленні Міноборони.

Вдячні Туреччині за підтримку України з першого дня повномасштабного вторгнення у питанні забезпечення безпеки Чорного моря. Запрошуємо Туреччину приєднатися до морської коаліції, – сказав Умєров.

Сторони також обговорили потенційну співпрацю щодо оборонного виробництва.

Посол Левент Більген наголосив, що всебічна підтримка України з боку Туреччини триватиме.

Зусилля Коаліції морських сил і засобів, створення якої ініціювали Велика Британія і Норвегія, спрямовані на припинення втручання Росії у свободу судноплавства, зокрема, у функціонування «зернового коридору».

Нагадаємо, Світовий банк виділить Україні додаткові $1,3 млрд

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"МАУ" потрапила у скандал: літак авіакомпанії Коломойського забув у Борисполі 50 своїх пасажирів "МАУ" потрапила у скандал: літак авіакомпанії Коломойського забув у Борисполі 50 своїх пасажирів
Українська авіакомпанія МАУ, яка повинна була летіти до Стамбулу, "забула" 50 своїх пасажирів в аеропорту у Борисполі.
Двоє українських студентів з Сумщини загинули внаслідок ДТП у Туреччині Двоє українських студентів з Сумщини загинули внаслідок ДТП у Туреччині
Внаслідок ДТП на заході Туреччини, загинуло двоє молодих українських туристів, ще двоє їхніх супутників були госпіталізовані до лікарні з численними травмами.
Голі українки тепер у Туреччині: за оголену фотосесію дівчат затримала поліція (відео 18+) Голі українки тепер у Туреччині: за оголену фотосесію дівчат затримала поліція (відео 18+)
Декілька українок влаштували чергову оголену фотосесію, однак цього разу вже у Туреччині. Дівчата відверто позували на яхті без одягу, після чого їх помітили із сусіднього катера та зателефонували у поліцію.
Loading...
Load next