Нардеп Гончаренко знайшов "прослушку" в себе вдома

Нардеп Гончаренко знайшов "прослушку" в себе вдома

Поліція відкрила кримінальне провадження через встановлення “прослушки” вдома у народного депутата від “Європейської Солідарності” Олексія Гончаренка.

Про це сам Гончаренко повідомив у своєму Telegram-каналі.

За словами нардепа, таку відповідь надали в Національній поліції на його депутатський запит.

Провадження відкрите за частиною першою статті 182 (Порушення недоторканності приватного життя). Розпочато досудове розслідування.

Я дивлюсь, що прослуховуючі засоби зараз дуже популярна тема, враховуючи, що позавчора такі засоби знайшли в кабінеті Залужного. Що відбувається? – написав Гончаренко.

Як випливає із відповіді Нацполіції Гончаренку, депутатське звернення до правоохоронних органів він написав 27 листопада 2023 року.

Нагадаємо, Отруєння дружини Буданова: ГУР запровадила додаткові заходи безпеки

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Житловий будинок в районі Жулян потрапив під удар (фото, відео) Житловий будинок в районі Жулян потрапив під удар (фото, відео)
У Києві майже продірявило будинок.
В Ужгороді на території ромського табору трапилась масштабна пожежа (відео) В Ужгороді на території ромського табору трапилась масштабна пожежа (відео)
За однією з версій, вогонь у ромському таборі спалахнув після того, як один із місцевих мешканців підпалив будинок. Внаслідок цього без даху над головою залишилося 15 людей.
Loading...
Load next