СБУ оголосила Фрідмана у розшук

СБУ оголосила Фрідмана у розшук

Служба безпеки оголосила підсакційного російського олігарха Михайла Фрідмана у розшук в Україні.

Про це повідомляють на сайті Міністерства внутрішніх справ.

Згідно з повідомленням, Фрідмана розшукують через звинувачення за статтею «Фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України». Вказана дата зникнення – 10 жовтня 2023 року.

Фрідман задіяв власні бізнесові ресурси для масового розповсюдження сухпайків, одягу та іншої продукції під торговим знаком «Армия России», яка постачається окупантам на передову. Разом з цим Фрідман організував збір матеріально-технічної допомоги для потреб окупаційних угруповань рф, які воюють в Україні. Крім того, страхові компанії фігуранта взяли на себе страхування військової техніки, а також життя і здоров’я російських загарбників на фронті, – йдеться у повідомленні на сайті СБУ, опублікованому 5 вересня.

Нагадаємо, Прем'єр Словаччини Фіцо назвав вступ України до НАТО "початком Третьої світової"

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Перебував у міжнародному розшуку Інтерпол: на Тернопільщині СБУ затримала одного зі "смотрящих" в Росії (відео) Перебував у міжнародному розшуку Інтерпол: на Тернопільщині СБУ затримала одного зі "смотрящих" в Росії (відео)
Працівники СБУ затримали російського кримінального авторитета, якого розшукував Інтерпол. Чоловік відомий за прізвиськом Рома Попенок.
СБУ затримала розшукуваного Інтерполом росіянина-терориста СБУ затримала розшукуваного Інтерполом росіянина-терориста
У Черкасах правоохоронці СБУ викрили іноземця, який перебував в міжнародному розшуку. Чоловіка звинувачують у вчиненні злочинів терористичного характеру.
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
Loading...
Load next