Вперше за довгий час: Укрпошта доставила міжнародні відправлення із-за кордону до України залізницею

Вперше за довгий час: Укрпошта доставила міжнародні відправлення із-за кордону до України залізницею

Вперше з 2002 році “Укрпошта” використала залізницю для доставки міжнародних відправлень до України. У такий спосіб компанія відреагувала на блокування пунктів пропуску на кордонах з Польщею та Словаччиною, а також у зв’язку зі зростанням черг на інших пунктах пропуску.

Про це повідомляє "Укрпошта".

“Укрпошта” спільно з естонською національною поштою “Omniva” та словацькою компанією Interport, а також у партнерстві з “Укрзалізницею”, впровадили новий логістичний підхід для доставки імпортної міжнародної пошти в Україну.

Це стало можливим завдяки “Укрзалізниці” та “Omniva”, яка є ключовим транзитним партнером “Укрпошти” у доставці посилок з глобальних маркетплейсів, включаючи китайські онлайн-магазини.

В “Укрпошті” зазначили, що "залізнична доставка дозволяє компанії перетинати кордон незалежно від форсмажорних обставин, а також ефективно обробляти збільшені обсяги вантажів після сезонних розпродажів". На відміну від автодорожнього транспорту — залізнична доставка дозволяє перетнути кордон за один день.

Під час першої тестової доставки залізницею, “Omniva” та “Укрпошта” успішно транспортували три вагони, що містили близько 80 тисяч посилок від світових маркетплейсів, які вже направлені до своїх одержувачів в Україні.

Це нове транспортне рішення дозволяє компаніям доставляти будь-які обсяги вантажів без залежності від ситуації на кордоні, підкреслили у “Укрпошті”.

Нагадаємо, Розбійні напади на банківські установи: організатора та 4 членів банди засуджено до 11 та 9 років позбавлення волі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Закарпатті власник не хоче забирати з "Укрпошти" бджіл, що "воскресли" (фото) На Закарпатті власник не хоче забирати з "Укрпошти" бджіл, що "воскресли" (фото)
Спершу повідомлялось, що 8 мільйонів бджіл загинули внаслідок нестачі кисню і відсіків для провітрювання у вантажівці, однак вже на наступний день бджоли почали проявляти активність та оживати.
Пенсій не буде: "Укрпошта" погрожує припинити їх доставку
У середньому доставка становить 60 грн, проте може зрости до 100 грн. Наразі у відомстві шукають альтернативу "Укрпошті".
Loading...
Load next