Ситуація на кордоні з Білоруссю контрольована, зокрема в межах Чорнобильської зони

Ситуація на кордоні з Білоруссю контрольована, зокрема в межах Чорнобильської зони
Порушення кордону військовою технікою з суміжної країни не фіксували.

Військовослужбовці Державної прикордонної служби України продовжують посилено нести службу. В службовій діяльності враховується вся інформація, яка може впливати на стан охорони кордону.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на повідомлення ДПСУ.

Водночас зазначено, що в рамках спільних військових навчань Білорусі та РФ не виключено переміщення техніки поряд з державним кордоном України.

Проте прикордонні підрозділи пильно стежать за держрубежем, а також за діями на суміжній території. Для моніторингу працює патрульна авіація та застосовуються безпілотні літальні комплекси.

Порушення кордону військовою технікою з суміжної країни не фіксувалося.

Державна прикордонна служба України закликає всіх перевіряти інформацію, яка нині активно поширюється на різних ресурсах, довіряти тільки офіційним джерелам інформації і просить всіх зберігати спокій.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна додатково залучає до кордону із Білоруссю 8,5 тисяч військовослужбовців ДПСУ, НГУ та поліцейських (фото) Україна додатково залучає до кордону із Білоруссю 8,5 тисяч військовослужбовців ДПСУ, НГУ та поліцейських (фото)
Під час робочого візиту у Волинську область міністр внутрішніх справ Денис Монастирський перевірив стан охорони державного кордону з Республікою Білорусь і місця дислокації додаткових сил МВС, де розташовано підрозділи Держприкордонслужби, Нацгвардії та Нацполіції.
На кордоні з Білоруссю СБУ знайшла схованку зі зброєю (відео) На кордоні з Білоруссю СБУ знайшла схованку зі зброєю (відео)
Вилучені боєприпаси та засоби ураження направлено на проведення вибухо-технічних експертиз.
Loading...
Load next