Українські хакери вивели з ладу систему управління підприємствами в РФ

Українські хакери вивели з ладу систему управління підприємствами в РФ

Фахівці української ІТ-армії паралізували роботу російської автоматизованої системи управління підприємствами 1С-Рарус.

Про це повідомила пресслужба Міністерства цифрової трансформації.

Одна з найбільших ERP-систем ( з англ. Enterprise Resource Planning - система планування ресурсів підприємства - ред.) у Росії зупинила роботу через атаки української ІТ-армії, - йдеться в повідомленні.

За даними Мінцифри, наразі клієнти сервісу клієнти не можуть використовувати його та працювати на повну силу. 1С-Рарус налічує 150 000 користувачів, серед яких такі технологічні гіганти та спонсори війни, як «Татнєфть» та ВТБ. Клієнти в крамницях і на заправках не можуть здійснити оплату, бо каса не працює, а це мільйонні збитки для російської економіки.

Нагадаємо, Суд конфіскував у Князєва "подарунок" у вигляді оренди квартири - НАЗК

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Loading...
Load next