30 тисяч поліцейських стежитимуть за порядком на новорічні свята

30 тисяч поліцейських стежитимуть за порядком на новорічні свята

Про безпеку людей на зимові свята подбають 30 тисяч поліцейських по всій Україні.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції України.

30 тисяч поліцейських подбають про безпеку людей на різдвяні та новорічні свята, - зазначив голова НПУ Іван Вигівський

Він заявив, що усі поліцейські наряди будуть передислоковані та наближені до місць, де знаходитимуться святкові ялинки та відбуватимуться релігійні заходи. З першого дня повномасштабної війни поліцейські працюють в посиленому варіанті несення служби, розгорнуті ситуаційні центри.

За його даними, до повномасштабного вторгнення РФ в середньому на добу заступало на службу 4500 нарядів поліції, зараз - близько 7000 нарядів, це близько 21 тисячі поліцейських.

Він наголосив на забороні феєрверків та салютів.

Вибухів, впевнений, всім і так вистачає. Минулого року у нас було декілька фактів запуску феєрверків – особи були встановлені та притягнуті до кримінальної відповідальності, провадження скеровані до суду, - сказав Вигівський.

Нагадаємо, РФ вивезли 10 тисяч дітей з окупації на «оздоровлення» - Центр нацспротиву

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Вибух у горах Карпат: причиною загибелі туристів міг стати снаряд часів Першої світової (відео) Вибух у горах Карпат: причиною загибелі туристів міг стати снаряд часів Першої світової (відео)
Повідомлення про вибух у горах в Карпатах до поліції надійшло від мешканки Івано-Франківщини, яка розповіла, що її чоловік став свідком події. Виявилось, що загалом серед постраждалих було 12 людей, серед яких двоє дітей віком 2 та 5 років - діти під час вибуху не постраждали.
Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас» Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас»
Співробітники Служби безпеки України викрили протиправну діяльність громадянки України, яка підозрюється у розкраданні коштів з рахунків «Благодійного фонду батальйону «Донбас». Слідством встановлено, що жінка мала доступ до карткового рахунку фонду.
Різанина на Тернопільщині: побратим АТОвця, якого підозрюють у вбивстві розповів деталі інциденту (фото) Різанина на Тернопільщині: побратим АТОвця, якого підозрюють у вбивстві розповів деталі інциденту (фото)
Колишній учасник АТО та житель села Глещава Тернопільської області обороняючись вбив одного із шести нападників, які прийшли до нього додому після сварки на дискотеці. Проте у мережі з'явились нові деталі смертельного інциденту.
Loading...
Load next