Запустили феєрверк з балкону під час повітряної тривоги: у Чернігові затримали 4 молодиків

Запустили феєрверк з балкону під час повітряної тривоги: у Чернігові затримали 4 молодиків

У Чернігові четверо молодиків, які були в нетверезому стані та разом святкували Новий рік, запустили феєрверк під час повітряної тривоги.

Про це 1 січня повідомила Національна поліція України.

У понеділок удень до правоохоронців звернулася місцева жителька та повідомила, що почула гучний вибух під час сигналу повітряної тривоги і побачила спалахи салюту з балкону будинку по вулиці Івана Мазепи. На місце події негайно прибула поліція.

Правоохоронці швидко встановили квартиру, з якої запустили салют. Під вікнами були виявлені рештки феєрверка. Молодики, які знаходилися всередині оселі, відмовилися відчинити правоохоронцям двері.

Було прийнято рішення про примусове відкриття дверей. За силової підтримки батальйону поліції особливого призначення “Чернігів” поліцейські провели невідкладний обшук в приміщенні, – ідеться у повідомленні.

Під час обшуку поліцейські вилучили решки запущеного феєрверка –  чоловіки заховали його в туалеті, коли почули, що у двері стукає поліція.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Нагадаємо, Росія тримає у трьох прикордонних з Україною областях до 19 тисяч військових – Наєв

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Вбивство поліцейського у Чернігові: чотирьом затриманим повідомили про підозру (фото) Вбивство поліцейського у Чернігові: чотирьом затриманим повідомили про підозру (фото)
Троє із чотирьох затриманих осіб за підозрою у вбивстві поліцейського, що сталося в Чернігові вночі 2 жовтня, є неповнолітніми.
"Місяць переховувався у полях": в Чернігівській області знайшли чоловіка, який вбив жінку на очах у її 4 дітей "Місяць переховувався у полях": в Чернігівській області знайшли чоловіка, який вбив жінку на очах у її 4 дітей
У селі Кладьківка на Чернігівщині 14 листопада чоловік на очах в чотирьох дітей убив їхню матір.
У Ніжині сміттєвоз збив 6-річну дитину (фото) У Ніжині сміттєвоз збив 6-річну дитину (фото)
Поліція Чернігівщини встановлює обставини ДТП в Ніжині, у якій загинула дитина.
Loading...
Load next