У Дніпрі поліція змінила посадові інструкції після смертельного затримання

У Дніпрі поліція змінила посадові інструкції після смертельного затримання

Після смертельного поранення чоловіка, якого затримали поліцейські у Дніпрі влітку минулого року, у Нацполіції змінили посадові інструкції для своїх працівників.

Про це розповів в інтерв’ю «Єдиним новинам» очільник Міністерства внутрішніх справ Ігор Клименко.

Наш працівник поліції знаходиться під нічним домашнім арештом, ще лікується наша працівниця поліції. Ми зробили відповідні висновки у підрозділах патрульної поліції, підрозділах поліції спеціального призначення в організації несення служби працівників поліції. Це стосується роботи на блокпостах, утримання, застосування фізичних засобів впливу. Ми переробили свої інструкції і під час підвищення кваліфікації вчимо діяти у тій чи іншій ситуації, - сказав він.

За словами Клименка, у Нацполіції змінили режим затримання, поміняли дислокацію спеціальних підрозділів, підрозділів ТОР управління патрульної поліції.

Раніше вони чергували у місті Дніпро на одній дислокації, зараз несуть службу на багатьох дислокаціях, щоб вчасно прийти на допомогу поліцейським у випадку надзвичайної ситуації, - навів приклад очільник МВС.

Нагадаємо, Окупанти планують оснащувати крилаті ракети касетним боєприпасом

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Дніпрі поліцейські врятували життя жінці, яка намагалась скоїти самогубство У Дніпрі поліцейські врятували життя жінці, яка намагалась скоїти самогубство
У Дніпрі 55-річна жінка повідомила в поліцію, що збирається стрибнути з Центрального мосту. Жінку вдалось врятувати трьом патрульним, один з них у момент стрибка встиг схопити самогубцю та цим самим врятувати їй життя.
Вбивство поліцейського у Чернігові: чотирьом затриманим повідомили про підозру (фото) Вбивство поліцейського у Чернігові: чотирьом затриманим повідомили про підозру (фото)
Троє із чотирьох затриманих осіб за підозрою у вбивстві поліцейського, що сталося в Чернігові вночі 2 жовтня, є неповнолітніми.
На Херсонщині школяр заживо спалив чоловіка: підозрюваного підлітка затримала поліція На Херсонщині школяр заживо спалив чоловіка: підозрюваного підлітка затримала поліція
У поліції встановили, що потерпілий – це 41-річний місцевий мешканець, який зловживав алкоголем. Зокрема, до скоєння підпалу одягу потерпілого може бути причетний 14-річний підліток.
Loading...
Load next