Жахливе вбивство: у Дніпрі хлопець під час сварки викинув 20-річну дівчину з 8 поверху

Жахливе вбивство: у Дніпрі хлопець під час сварки викинув 20-річну дівчину з 8 поверху
Правоохоронці розслідують цю справу, як умисне вбивство. Відповідна стаття Кримінального кодексу передбачає до 15 років ув’язнення.

У Дніпрі між однією парою виник конфлікт, який привів за собою трагічні наслідки. Під час сварки хлопець дуже розізлився і просто скинув свою 20-річну дівчину з балкона. Про це повідомляє поліція Дніпропетровщини.

7 грудня близько 20:30 до поліції надійшло повідомлення про те, що біля одного з будинків в Соборному районі виявлено тіло дівчини. Правоохоронці встановили, що під час сварки чоловік штовхнув потерпілу з балкону квартири. Внаслідок отриманих травм вона померла, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що працівники відділення поліції № 5 Дніпровського районного управління поліції затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіку повідомлено про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Тривають слідчі дії, - інформує пресслужба.

Нагадаємо, раніше чоловік вдарив сина каменем по голові. Від завданого удару молодик помер на місці.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Вибух авто у Дніпрі: в автомобілі був встановлений саморобнний вибуховий пристрій, - ЗМІ (відео) Вибух авто у Дніпрі: в автомобілі був встановлений саморобнний вибуховий пристрій, - ЗМІ (відео)
Наразі справу про ймовірне вбивство двох осіб у Дніпрі розслідує Служба безпеки України. Справу відкрили за статтею про вчинення терористичного акту.
У Дніпрі вибухнув автомобіль: ЗМІ  пишуть про замовне вбивство (відео) У Дніпрі вибухнув автомобіль: ЗМІ пишуть про замовне вбивство (відео)
У результаті вибуху загинули двоє людей, що знаходилися всередині автомобіля. На місці події працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки, експерти криміналістичної лабораторії.
На Львівщині вантажівка збила дівчину з хлопцем, юнак загинув на місці На Львівщині вантажівка збила дівчину з хлопцем, юнак загинув на місці
Наразі проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.
Loading...
Load next