Частина Молдови через негоду без світла, не працюють школи

Частина Молдови через негоду без світла, не працюють школи

Через снігопад та сильний вітер у Молдові майже 60 населених пунктів частково залишились без електропостачання, робота шкіл та держустанов призупинена.

Про це повідомляє NewsMaker.

За даними молдовських постачальників електроенергії, внаслідок мокрого снігу та вітру 57 населених пунктів у семи районах країни частково знеструмлені. У Молдові діє помаранчеве попередження через погані погодні умови.

Наразі усі національні, регіональні та місцеві траси Молдови функціонують у штатному режимі, а до розчищення доріг залучені понад 700 співробітників. Зазначається, що місцями наявний густий туман, а дороги мокрі, подекуди із ожеледицею та снігом.

У Кишиневі через сніг ускладнено рух громадського транспорту. Комісія із надзвичайних ситуацій молдовської столиці постановила зупинити рух громадського транспорту в Кишиневі до 16:00 за місцевим часом.

Окрім цього, комісія наказала подовжити термін канікул у навчальних закладах до четверга. Також на засіданні було вирішено призупинити роботу держустанов, за винятком служб, які займаються прибиранням снігу та льоду, а також співробітників галузі охорони здоров’я та рятувальників.

Нагадаємо, На заході Сили ППО знищили 10 крилатих ракет

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів
У шести українських областях мешканців 109 населених пунктів залишились без світла через негоду. Найбільше постраждали дві області - Сумська та Дніпропетровська.
В Україні через грозу та вітер 80 населених пунктів залишились без електрики В Україні через грозу та вітер 80 населених пунктів залишились без електрики
Через сильні пориви вітру та грози без електроенергії в Україні залишилися 80 населених пунктів. Стосується це населених пунктів у Дніпропетровській, Кіровоградській, Донецькій, Київській та Сумській областях.
Loading...
Load next